Resterne af brownie-bundene kan spises sammen med en hyggelig kop kaffe, mens du laver mad.
15262 kJ / 3648 kcal
929 kJ / 222 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 5,4 % | 3 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 26,9 g |
Fedt: | 45,5 % | 11,4 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
125 g
Smør
|
|
---|---|
75 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
2
Æg
|
|
150 g
Brun farin (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
1 liter
Vaniljeflødeis, evt. med røde bær eller bærsauce
|
---|
3
Modne passionsfrugter
|
|
---|---|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
400 g
Friske blandede bær, fx hindbær, jordbær, blåbær og brombær
|
Mynteblade eller citronmelisse
|
|
---|---|
Knust rød krymmel
|