Du kan bage dine naanbrød i ovnen, i stedet for at stege dem. Forvarm ovnen til 250°. Lad en bageplade stå i ovnen og blive varm. Form brødene som nævnt i opskriften, og læg detm på bagepapir. Træk bagepapiret over på den varme bagepladen og bag brødene i ca. 6 - 7 min. Du kan bage brødene i god tid og lune dem på fx en brødrister inden servering.
7147 kJ / 1708 kcal
1145 kJ / 274 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 8,7 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 67,3 % | 45,3 g |
Fedt: | 24 % | 7,4 g |
375 g
Hvedemel
|
|
---|---|
1 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
Grofthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
20 g
Smeltet smør
|