Ca. 20 min. ved 200° - tradtionel ovn.
Den indpakkede brie kan fryses inden bagning. Lad den tø op i køleskabet og bag.
6148 kJ / 1469 kcal
1147 kJ / 274 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,8 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 23,2 % | 15,6 g |
Fedt: | 63 % | 19,6 g |
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
½ tsk
Mild paprika
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Smør
|
|
1
Æggeblomme
|
|
1 spsk
Vand
|
1
Kold, rund brie (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1
Sammenpisket æggehvide - til pensling
|
125 g
Rensede brombær eller bladselleri
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
1 spsk
Hakkede oreganoblade
|