Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken. Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med brøndkarse.
7337 kJ / 1754 kcal
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 26,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 42,3 % | 9,9 g |
Fedt: | 31,5 % | 3,4 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
450 g
Hytteost
|
|
---|---|
½
Groftrevet knoldselleri (ca. 200 g)
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
75 g
Grofthakkede usmuttede mandler
|
|
2
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Cherrytomater i halve
|
|
---|---|
100 g
Radiser i halve skiver eller knoldselleri i tern
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
Brøndkarse
|
---|
240 g
Landbrød
|
---|