Du kan erstatte delikatessepaprika med røget paprika for en mere intens smoked smag i lasagnen. Du kan erstatte kyllingen med 400-500 g svampe, alle slags kan bruges. Riv eller skær dem i mindre stykker og steg dem nogle minutter i lidt smør, sojasauce og evt. røget paprika. Tilsæt dem til tomatsaucen i stedet for kylling.
8619 kJ / 2060 kcal
275 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 42 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 35,5 % | 5,8 g |
Fedt: | 22,5 % | 1,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
5 dl
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
3
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede rødløg (ca. 125 g)
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
3
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
4 stilke
Bladselleri i små tern (ca. 150 g)
|
|
1 dåse
Cherrytomater (ca. 400 g)
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
1 dl
Finthakkede basilikumblade
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
9
Fuldkornslasagneplader
|
|
---|---|
450 g
Hytteost
|
|
50 g
Revet mozzarellaost
|
Tomatsalat af cherrytomater, babyspinat, rødløg og
|
|
---|---|
Pinjekerner
|