Brug 275 g kogte perlebyg, hvis du har en rest i køleskabet. Du kan også bruge speltkerner.
Lav andre typer coulis ved at udskifte hindbær med andre bær eller frugter, fx jordbær, solbær, mango, passionsfrugt.
7609 kJ / 1819 kcal
692 kJ / 165 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 9,1 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 42,4 % | 17,3 g |
Fedt: | 48,5 % | 9,1 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
¾ liter
Vand
|
|
---|---|
1¼ dl
Perlebyg (ca. 100 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
150 g
Hytteost
|
|
1 spsk
Vaniljesukker
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
175 g
Friske eller frosne hindbær
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker
|
|
½ dl
Vand
|
50 g
Honningristet mysli
|
|
---|---|
75 g
Jordbær - i halve
|
|
25 g
Blåbær
|