Hytteost med rødbeder
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Hytteost med rå revne rødbeder er en lækker dip eller tilbehør på buffeten. Eller spis det som frokost med brød til.
Ingredienser
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
100 g
Salatost i tern
|
|
150 g
Rå, revne rødbeder
|
|
1 tsk
Akaciehonning
|
|
2 spsk
Ristede pinjekerner
|
|
Evt. frisk timian
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1723 kJ / 412 kcal
Næringsindhold pr. 100g
326 kJ / 78 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 34,4 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 26,9 % | 5,2 g |
Fedt: | 38,7 % | 3,4 g |
