Hyldebærsuppen kan fryses uden æbler
7937 kJ / 1897 kcal
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 3,2 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 63,8 % | 17,7 g |
Fedt: | 33 % | 4,2 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
15 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Honning
|
|
100 g
Rugflager
|
6 dl
Vand
|
|
---|---|
4 dl
Koncentreret sød hyldebærsaft
|
|
½
Citron (usprøjtet) i skiver
|
|
2
Kanelstænger
|
|
2
Uskrællede æbler i både (ca. 300 g)
|
1½ spsk
Majsstivelse, fx maizena
|
|
---|---|
1½ spsk
Vand
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ tsk
Vaniljesukker
|