Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
8248 kJ / 1971 kcal
551 kJ / 132 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 13,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 47 % | 15,2 g |
Fedt: | 39,5 % | 5,9 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1¾ dl
Vand
|
|
---|---|
10 g
Gær
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Fuldkornsspeltmel (ca. 1¼ dl)
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Løg i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i skrå skiver (ca. 100 g)
|
|
1 spsk
Finthakkede oreganoblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
¼ liter
Creme fraiche
|
---|
½ liter
Renset feldsalat
|
|
---|---|
300 g
Dampede grønne asparges i mindre stykker
|
|
100 g
Røget laks i tynde skiver
|
|
Friskkværnet peber
|