Desserten kan stå tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.
11905 kJ / 2845 kcal
1232 kJ / 295 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,5 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 25,5 g |
Fedt: | 60,3 % | 20,1 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
200 g
Frosne skovbær
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
2 spsk
Vand
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
25 g
Hakkede valnøddekerner
|
75 g
Hvid chokolade i mindre stykker
|
|
---|---|
3
Æggehvider (ca. 1 dl)
|
|
3 spsk
Sukker
|
|
3½ dl
Piskefløde
|
75 g
Mørk chokolade i mindre stykker
|
---|
Høvlet mørk chokolade
|
|
---|---|
Hakkede valnøddekerner
|