Sæt brødet i en kold ovn. Indstil på 225° - traditionel ovn og bag i ca. 20 min.
Du kan bage brødet med frisk rosmarin i stedet. Men undlad for meget på toppen, da det nemt bliver brændt. Det hurtige madbrød er bedst nybagt.
7171 kJ / 1714 kcal
1044 kJ / 249 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 10 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 64,8 % | 39,8 g |
Fedt: | 25,2 % | 7,1 g |
50 g
Smør
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
½ dl
A38 naturel
|
|
25 g
Gær
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1½ tsk
Tørret rosmarin
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 5¾ dl)
|
Mælk
|
---|
Tørret rosmarin
|
---|