Ca. 4 min. ved 200° - traditionel ovn.
23858 kJ / 5702 kcal
1685 kJ / 403 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,9 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 12,8 % | 12,6 g |
Fedt: | 81,3 % | 37 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1
Løg
|
|
---|---|
1 dl
Hvedemel
|
|
½ liter
Fritureolie
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
250 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 spsk
Fint klippet purløg
|
|
4
Wienerpølser
|
|
4
Fuldkornspølsebrød
|
|
2 spsk
Tomatketchup
|
|
2 spsk
Sennep
|
|
50 g
Grofthakkede syltede drueagurker
|