Du kan skifte blomkålen ud med hvide asparges (friske eller fra glas), grønne asparges eller broccoli. Brug evt. noget af den ekstra hønsekødssuppe til denne meget lækre vietnamesiske suppe som Ahn Lê har udviklet til Arla Karolines Køkken®.
Du kan fryse den overskydende suppe.
18194 kJ / 4348 kcal
534 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 30,8 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 19,7 % | 6,2 g |
Fedt: | 49,5 % | 7,1 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
1
Stor kylling eller 1 unghane (ca. 1600 g)
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
1
Renset porre
|
|
1
Renset gulerod
|
|
1
Pillet løg
|
|
6 stilke
Frisk dild eller persille
|
|
4 stilke
Frisk timian
|
|
1
Laurbærblad
|
|
2 spsk
Groft salt
|
400 g
Blomkål i små buketter
|
|
---|---|
3 spsk
Blødt smør
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
200 g
Ærter
|
|
1 dl
Hakkede dildkviste eller persille
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¾ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
1 kg
Kogte kartofler eller 320 g løse ris, fx parboiled
|
---|