Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn. Derefter ca. 10 min. i slukket ovn.
Er du glad for sød marinade, så lav en stor portion og brug den som ekstra sauce til laksen, eller brug den til at marinere fx kylling og koteletter en anden dag.
8881 kJ / 2123 kcal
822 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 35,1 % | 17 g |
Kulhydrat: | 21,2 % | 10,3 g |
Fedt: | 43,7 % | 9,7 g |
1 dl
Honning
|
|
---|---|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Hel renset lakseside med skind (ca. 900 g)
|
|
1 spsk
Sorte sesamfrø
|