Hvis der er varmt i køkkenet, bliver dejen blød og svær at stikke ud og flytte. Tag evt. kun halvdelen af dejen ud af køleskabet til første udrulning. Er dejen blevet for blød, kan du samle den og lægge den i fryseren i ca. ½ time. Du skal ikke tilsætte ekstra mel, da kagerne så bliver for tørre - det er temperaturen, der er afgørende for om dejen er til at arbejde med.
29866 kJ / 7138 kcal
1795 kJ / 429 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 3,4 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 52,7 % | 55,6 g |
Fedt: | 43,9 % | 21,3 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
150 g
Honning
|
|
---|---|
150 g
Brun farin
|
|
125 g
Smør
|
|
2
Æg
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 6 dl)
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt nellike
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
1 tsk
Hjortetaksalt
|
250 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
Sukkerperler
|
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Flormelis
|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
3 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
75 g
Abrikosmarmelade
|
---|