Hav et par isklumper ved hånden, når du laver hollandaisesaucen. Begynder saucen at skille, kan du være heldig at redde den, hvis du hurtigt køler den ned med en isklump eller to. Har du ikke en speciel skål til vandbad, fungerer det godt med en mindre gryde nede i en lidt større gryde. Metal er det bedste til vandbad, da det leder varmen godt.
8423 kJ / 2013 kcal
2217 kJ / 530 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 2,2 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 0,7 % | 0,9 g |
Fedt: | 97,1 % | 58,2 g |
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
3 spsk
Vand
|
|
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
250 g
Smør - smeltet
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|