Du kan udskifte æbler med pærer eller blommer, brombær med blåbær eller ribs - og nødderne med mandler eller valnødder. Grønkålen kan også udskiftes med andre kåltyper, både palmekål, savojkål, blomsterkål eller almindelig eller rød spidskål.
7745 kJ / 1851 kcal
337 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 12,6 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 57,3 % | 11,4 g |
Fedt: | 30,1 % | 2,7 g |
1
Hokkaido græskar (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1 spsk
Ahornsirup
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2
Store, røde æbler (ca. 500 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
200 g
Grønkålsblade i tynde strimler
|
|
200 g
Skyllede brombær
|
|
25 g
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
100 g
Salatost i tern eller Salatost i tern med persille og hvidløg
|
|
50 g
Tørrede tranebær
|
240 g
Flutes
|
---|