Hjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugter
45 min
•
&format=webp)
Opskriften på hjemmelavede madpandekager - med en rest bagte rodfrugter, er perfekte at have med på madpakke. Fyldet er virkelig lækkert med syrlighed, cremet konsistens og sprød salat.
Ingredienser
2
Æg
|
|
---|---|
3 dl
Mælk
|
|
50 g
Sigtet speltmel (ca. ¾ dl)
|
|
50 g
Hvedemel (ca. ¾ dl)
|
|
125 g
Bagte eller stegte rodfrugter
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Smeltet smør
|
Fyld:
1 dåse
Afdryppet tun i vand (ca. 185 g)
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
1 spsk
Fint klippet purløg
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Skyllet hovedsalat revet i grove stykker (ca. g)
|
|
---|---|
4
Groftrevne gulerødder
|
Sådan gør du
Fyld
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5119 kJ / 1223 kcal
Næringsindhold pr. 100g
355 kJ / 85 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 37,1 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 39,1 % | 8,2 g |
Fedt: | 23,8 % | 2,3 g |
