Variér dine kopnudler: Børnevenlig Tilsæt mindre (evt blendet) chilipasta. Brug fx ærter og majs. Stærk Brug stegt chorizo, spinat, forårsløg og basilikum. Vegetarisk For mere umami kan du bruge stegte svampe og miso.
Du kan bruge forskellige typer af nudler, men vær opmærksom på kogetiden. Tynde risnudler skal trække ca. 5 min. Instant-nudler er forkogte og tørrede, så de er også velegnede.
Lav en dobbeltportion chilipasta og kom den på rene glas, der evt. er skyllet med atamon. Så har du chilipasta til både gryderetter og wokretter - eller lige hvad du har lyst til!
5289 kJ / 1264 kcal
575 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 17,7 % | 6 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 16,2 g |
Fedt: | 34,4 % | 5,3 g |
Har du brug for en hurtig, lun og smagfuld ret, du kan tage med på tur eller arbejde? Så er hjemmelavede kopnudler måske noget for dig. Kopnudler kan forberedes dagen før og så skal du kun tilsætte varmt vand, når du skal spise.
1 spsk
Olie til stegning
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. ca. 100 g)
|
|
4
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Sambal oelek
|
|
1½ spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1½ spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Fiskesauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
120 g
Tørrede ægnudler
|
|
---|---|
2 spsk
Sesamolie
|
|
8 tsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
2 tsk
Revet frisk ingefær
|
|
120 g
Stegt eller kogt kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
160 g
Fintsnittet spidskål
|
|
80 g
Frosne ærter
|
|
3
Forårsløg i tynde skiver
|
|
2 tsk
Friskpresset limesaft (kan udelades)
|