Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Arbejdstid: 1 time 5 min
Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.

Ingredienser

Kompot

2 Æbler i tern (ca. 250 g)
150 g Frosne hindbær
1 spsk Ahornsirup
1 spsk Vand
¼ tsk Vaniljepulver

Mysli med valnødder

1 tsk Kokosolie
75 g Mysli
50 g Hakkede valnøddekerner
1 spsk Ahornsirup

Limeskyr

½ liter Skyr naturel
1 spsk Friskpresset limesaft

Pynt

Friske hindbær
Limefrugter i tynde skiver

Sådan gør du

Kompot

  • Bring æbler, hindbær, sirup, vand og vaniljepulver i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til æblerne er møre - rør af og til. Lad kompotten køle af.

Mysli med valnødder

  • Smelt kokosolie i en pande ved kraftig varme. Tilsæt mysli, valnødder og sirup og rist blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. - til den er gylden og sprød. Afkøl myslien.
  • Vend skyr med limesaft. Læg kompot, skyr og mysli lagvis i glas. Pynt med friske hindbær og limeskiver. Server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5219 kJ / 1247 kcal

Næringsindhold pr. 100g

474 kJ / 113 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 25,1 % 7 g
Kulhydrat: 44,9 % 12,5 g
Fedt: 30 % 3,8 g
https://www.arla.dk/opskrifter/hindbartrifli-med-able-og-limeskyr/