Hindbærtrifli med æble og limeskyr
•
Arbejdstid: 1 time 5 min
•
Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.
Ingredienser
Kompot
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
---|---|
150 g
Frosne hindbær
|
|
1 spsk
Ahornsirup
|
|
1 spsk
Vand
|
|
¼ tsk
Vaniljepulver
|
Mysli med valnødder
1 tsk
Kokosolie
|
|
---|---|
75 g
Mysli
|
|
50 g
Hakkede valnøddekerner
|
|
1 spsk
Ahornsirup
|
Limeskyr
½ liter
Skyr naturel
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
Pynt
Friske hindbær
|
|
---|---|
Limefrugter i tynde skiver
|
Sådan gør du
Kompot
Mysli med valnødder
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5219 kJ / 1247 kcal
Næringsindhold pr. 100g
474 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 25,1 % | 7 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 12,5 g |
Fedt: | 30 % | 3,8 g |