Du kan lave hindbærsorbeten i god tid og stille den i fryseren. Tag den ud og stil den i køleskabet ca. 1 time før servering.
2708 kJ / 647 kcal
368 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,3 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 66,2 % | 14,3 g |
Fedt: | 22,5 % | 2,2 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
1 dl
Vand
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
250 g
Friske hindbær
|
|
---|---|
3 dl
Fraiche
|
Friske hindbær
|
---|