Du kan også servere vaniljeflødeis eller cremefraiche til Herregårdsæblekagen.
Æblekagen kan fryses. Lun den inden serveringen.
22855 kJ / 5462 kcal
1059 kJ / 253 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 3,4 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 44,2 % | 27,5 g |
Fedt: | 52,4 % | 15 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
175 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Hvedemel (ca. 4 dl)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Piskefløde
|
1 kg
Æbler, fx coxorange - skåret i både
|
|
---|---|
75 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
75 g
Rosiner (ca. 1¼ dl)
|
|
25 g
Hakkede mandler
|
75 g
Smør
|
|
---|---|
75 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
25 g
Hakkede mandler
|
2 dl
Piskefløde - pisket til flødeskum
|
---|