Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
Laver du dobbeltportion eller mere, kan du med fordel bruge en foodprocessor til at samle dejen. Tilsæt grøn frugtfarve eller kakaopulver for grønne og mørke heksefingre. Pas på ikke at lave fingrene for store, da de hæver lidt. Hvis du bruger lang tid på at lave heksefingrene, kan dejen blive for varm. Derfor kan du med fordel sætte dem på køl 15 min. inden bagning, så holder de bedre på formen.
6305 kJ / 1507 kcal
1871 kJ / 447 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 4,3 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 40,8 % | 45 g |
Fedt: | 54,9 % | 27,8 g |
Sammensæt det perfekte Halloweenbord hvor (næsten) alt på bordet kan spises - selv pynten. Tag børnene med i køkkenet og server heksefingre til halloween festen som en sjov og uhyggelig overraskelse for dine gæster.
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
100 g
Smør
|
|
1
Æggeblomme
|
|
1 spsk
Sirup
|
|
2 spsk
Hindbærsyltetøj
|
|
10
Smuttede mandler i halve
|
|
Lidt kakaopulver
|