Honningristet havre til yoghurt
15 min
•
&format=webp)
Honningristet havre er et dejligt sprødt drys som er nemt at lave og skønt at have på lager. Nyd en gang hjemmelavet havreknas til yndlingsyoghurten - eller brug den i koldskål eller sammen med frugt og creme til en hurtig trifli.
Ingredienser
Honningristet havre
10 g
Smør
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
80 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
6 dl
Yoghurt naturel
|
|
---|---|
250 g
Friske bær, fx hindbær og blåbær
|
Sådan gør du
Honningristet havre
Brug honningristet havre på koldskål eller i stedet for makroner i en hurtig trifli.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3589 kJ / 858 kcal
Næringsindhold pr. 100g
373 kJ / 89 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 14,5 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 11,2 g |
Fedt: | 34,4 % | 3,5 g |
