Halloween hindbærsnitter

Halloween hindbærsnitter

2 timer
Arbejdstid: 45 min
En helt almindelig hindbærsnitte kan nemt forvandles til (u)hyggelige bordkort til halloweenbordet. Glasuren kan du farve brun, orange, eller rød (som blod). Halloween hindbærsnitterne kan bl.a. skæres ud som flagermus, kister og spindelvæv. Find forskellige skabeloner her på opskriften.
https://www.arla.dk/opskrifter/halloween-hindbarsnitter/

Sådan gør du

Halloween hindbærsnitter
  • Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget.
  • Kom den i en pose og tryk den flad. Lad dejen hvile i køleskabet i ca. ½ time.
  • Del dejen i to dele. Drys lidt mel på bordet og rul den ene dej tyndt ud (ca. 3 mm).
  • Stik kager ud med fx en udstikker eller skabeloner. Læg kagerne på en plade med bagepapir.
  • Gentage med resten af dejen.
  • Bag kagerne midt i ovnen til de er gyldne ca. 6 min. ved 200° - traditionel ovn
  • Lad kagerne køle af på pladen et par min. og flyt dem herefter over på en rist - så bliver de helt sprøde.
Halloween glasur
  • Rør flormelis og æggehvide sammen til en tyk og sej glasur.
  • Del glasuren i 2 og farv den ene portion sort og den anden orange.
  • Smør hindbærmarmeladen på halvdelen af kagerne og dekorér den anden halvdel med glasur - det er nemmest, hvis du kommer glasuren i sprøjteposer.
  • Læg dem sammen med glasuren opad.

Find skabelonerne til dine halloween hindbærsnitter her.

Energiindhold for hele retten:

17994 kJ / 4301 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1648 kJ / 394 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 3,9 % 3,8 g
Kulhydrat: 60 % 58,2 g
Fedt: 36,1 % 16,1 g
Relateret video
Halloween hindbærsnitter

Lavet af lækre hindbærsnitter som de fleste børn elsker - og tilsat lidt sjov og (u)hygge.

Ingredienser

Halloween hindbærsnitter
200 g Koldt smør
350 g Hvedemel (ca. 6 dl)
150 g Flormelis
1 spsk Vaniljesukker
1 Æg
Halloween glasur
150 g Flormelis (3 dl)
1 Æggehvide
Pastafarve, sort og orange
1½ dl Hindbærmarmelade