7820 kJ / 1869 kcal
330 kJ / 79 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 28,7 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 8,2 g |
Fedt: | 28,8 % | 2,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
350 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
3 spsk
Hakkede oreganoblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
---|---|
5
Modne tomater i halve (ca. 500 g)
|
1
Grøn peberfrugt i korte strimler (ca. 150 g)
|
|
---|---|
200 g
Salatost i tern
|
|
2 spsk
Oreganoblade
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Nye kartofler
|
---|