Ca. 10 min ved 225° - traditionel ovn.
Lav evt. rouladen dagen før den skal serveres. Rouladen er lettere at skære ud, hvis den har sat sig lidt på køl.
12666 kJ / 3027 kcal
1111 kJ / 266 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 7,1 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 32,3 g |
Fedt: | 43,6 % | 13,1 g |
3
Æg
|
|
---|---|
150 g
Brun farin
|
|
1 dl
Hvedemel (ca. 60 g)
|
|
¾ dl
Kartoffelmel (ca. 60 g)
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
2
Fintrevne gulerødder (ca. 150 g)
|
|
50 g
Finthakkede valnøddekerner
|
Sukker
|
---|
400 g
Flødeost
|
|
---|---|
100 g
Flormelis
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Citronmelisseblade
|
|
---|---|
Valnøddekerner
|