9615 kJ / 2298 kcal
388 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 16,4 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 57,4 % | 13,1 g |
Fedt: | 26,2 % | 2,7 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
En rest kødsauce (ca. 350 g)
|
|
---|---|
1 dåse
Bønner i chilisauce (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
2 dl
Vand
|
|
3 stilke
Bladselleri i 2 cm stykker (ca. 150 g)
|
|
250 g
Cherrytomater, gerne i flere farver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
320 g
Perlespelt - koges
|
|
---|---|
2 stilke
Bladselleri i tynde skiver og strimlede blade (ca. 100 g)
|