Grøntsagspizza
45 min
•
Grøntsagspizza med asparges og oliven er både lækker og frisk, og kombinerer de sprøde asparges og saftige oliven på en let og sprød pizzabund. Den grønne farve fra asparges giver pizzaen et appetitligt udseende, mens de salte oliven tilføjer en dejlig smag. Denne opskrift på grøntsagspizza er et perfekt valg for dig, der ønsker en grønnere pizzaoplevelse med masser af smag og knas. Nyd denne lækre hjemmelavede pizza, den vil helt sikkert tilfredsstille dine smagsløg.
Ingredienser
4
Pizzadeje
|
|
---|---|
2 dl
Tomatsauce
|
|
150 g
Mozzarellaost i tern
|
|
150 g
Oliven uden sten i tynde skiver
|
|
8
Grønne asparges i skrå skiver a ca. 5 cm.
|
|
4
Rødløg i tynde skiver
|
½ dl
Ristede pinjekerner
|
|
---|---|
4
Grønne asparges i tynde strimler
|
|
Basilikumblade
|
|
Flagesalt
|
Sådan gør du
Varier din pizzatopping efter smag og sæson.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13013 kJ / 3110 kcal
Næringsindhold pr. 100g
688 kJ / 164 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 14,2 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 54,5 % | 22,1 g |
Fedt: | 31,3 % | 5,8 g |