Grøntsagspizza
Ny

Grøntsagspizza

45 min
Grøntsagspizza med asparges og oliven er både lækker og frisk, og kombinerer de sprøde asparges og saftige oliven på en let og sprød pizzabund. Den grønne farve fra asparges giver pizzaen et appetitligt udseende, mens de salte oliven tilføjer en dejlig smag. Denne opskrift på grøntsagspizza er et perfekt valg for dig, der ønsker en grønnere pizzaoplevelse med masser af smag og knas. Nyd denne lækre hjemmelavede pizza, den vil helt sikkert tilfredsstille dine smagsløg.
https://www.arla.dk/opskrifter/grontsagspizza/

Sådan gør du

  • Form en pizzabund med hænderne (ca. 20 cm i diameter).
  • Fordel ¼ af tomatsaucen, osten, olivenskiverne, aspargesene og løgskiverne på pizzaen.
  • Bag pizzaen på en varm pizzasten midt i ovnen i 8-10 min. ved 275° - varmluft.
  • Fordel ¼ af pinjekernerne og aspargesstrimlerne på pizzaen, pynt med basilikumblade, drys med flagesalt og server straks.
  • Lav de resterende 3 pizzaer på samme måde.

Varier din pizzatopping efter smag og sæson.

Energiindhold for hele retten:

13013 kJ / 3110 kcal

Næringsindhold pr. 100g

688 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 14,2 % 5,7 g
Kulhydrat: 54,5 % 22,1 g
Fedt: 31,3 % 5,8 g

Ingredienser

4 Pizzadeje
2 dl Tomatsauce
150 g Mozzarellaost i tern
150 g Oliven uden sten i tynde skiver
8 Grønne asparges i skrå skiver a ca. 5 cm.
4 Rødløg i tynde skiver
½ dl Ristede pinjekerner
4 Grønne asparges i tynde strimler
Basilikumblade
Flagesalt