I stedet for et drys af fennikelfrø, kan du bruge ristde frø af spidskommen eller rå dildfrø. Eller du kan servere et drys af hakkede, salte mandler. Du kan skifte madlavningsfløde 8% ud med 15% eller med piskefløde.
9282 kJ / 2218 kcal
453 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 11,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 11,7 g |
Fedt: | 44,7 % | 5,5 g |
3 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
5
Stilke fra bredbladet persille eller 2 stilke løvstikke
|
|
400 g
Små kartofler
|
|
200 g
Flækkede, små gulerødder, gerne med top
|
|
200 g
Små runde skalotteløg (ca. g)
|
|
150 g
Radiser, hele og halve - gerne med top
|
|
150 g
Flækkede slikærter
|
|
150 g
Edamamebønner
|
|
¼ liter
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Fennikelfrø
|
|
---|---|
Friske løvstikkeblade eller persilleblade, revet i grove stykker
|
Durumbrød
|
---|