Brug eventuelt en anden grøntsagskombination til grøntsagsdellerne , fx gulerødder og jordskokker eller broccoli og edamamebønner. Eller prøv med de grøntsager du har på lager.
Prøv at skifte revet mozzarella ud med texmex revet ost. Så kommer der et dejligt svirp af chili i dine grøntsagsdeller.
5001 kJ / 1195 kcal
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 25,9 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 36,4 % | 9,9 g |
Fedt: | 37,7 % | 4,7 g |
150 g
Melede kartofler i mindre stykker
|
|
---|---|
2
Gulerødder i grove stykker (ca. 100 g)
|
|
150 g
Broccoli i små buketter og stokken i grove stykker
|
|
2
Æg
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
100 g
Finvalsede havregryn (ca. 3 dl)
|
|
1
Groftrevet løg (ca. 50 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
20 g
Smør
|
---|
300 g
Blandede grøntsager i stave, fx glaskål, gulerødder, kinaradise, bladselleri eller agurk
|
---|