Grøntsagsterrinen er også velegnet kold som fx forret til 12 personer. Skær den i skiver og server den med fx brøndkarse, gulerodstrimler, brød og dressing.
5558 kJ / 1328 kcal
207 kJ / 50 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 38,5 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 17 % | 2,1 g |
Fedt: | 44,5 % | 2,5 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
500 g
Broccoli i små buketter
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Gulerødder halveret på langs
|
|
6
Æg
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
200 g
Revet skæreost
|
|
2 tsk
Fintrevet løg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Gulerødder
|
---|