8130 kJ / 1943 kcal
377 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 26 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 50,9 % | 11,3 g |
Fedt: | 23,1 % | 2,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
25 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
225 g
Blandede svampe, fx champignoner og østershatte
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
1
Grofthakket fed hvidløg
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
50 g
Grønkålsblade revet i mindre stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
250 g
Tørret pasta, fx fettuccine
|
|
3
Gulerødder (ca. 250 g)
|
|
1
Grøn squash (ca. 300 g)
|
Finthakkede grønkålsblade
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|