Grønne asparges med cremefraichedip
15 min
•
Friske grønne asparges med en delikat dressing. Fantastisk!
Ingredienser
1 bundt
Friske grønne asparges
|
|
---|---|
3 spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Muscovadosukker
|
Cremefraichedip
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1 glas
Lakserogn
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Cremefraichedip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4556 kJ / 1089 kcal
Næringsindhold pr. 100g
831 kJ / 199 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 12,1 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 4,7 % | 2,3 g |
Fedt: | 83,2 % | 18,7 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.