4556 kJ / 1089 kcal
831 kJ / 199 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 12,1 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 4,7 % | 2,3 g |
Fedt: | 83,2 % | 18,7 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
1 bundt
Friske grønne asparges
|
|
---|---|
3 spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Muscovadosukker
|
1½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
1 glas
Lakserogn
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|