Grønkålswraps

20 min
Arbejdstid: 20 min
Grønkålswraps

Grønkålswraps eller grønne madpandekager. Nemme at lave - det hele i en blender. Fyld alle ingredienser i en blender, og steg grønkålspandekagerne gyldne i lidt smør. Fyld dine grønkålswraps med lige det, du har lyst til.

Se den {klassiske} version

Ingredienser

4 dl Mælk
100 g Grønkål
4 Æg
1 tsk Groft salt
125 g Hvedemel
125 g Kikærtemel eller majsmel
Smør - til stegning

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en blender og blend til dejen er ensartet.
  • Varm en pande op ved jævn varme og kom lidt smør på.
  • Bag en wrap ad gangen (½-¾ dl dej) ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side, eller til de er gyldne.
  • Hold wrappen varm under fx et rent viskestykke og gentag med resten af dejen.

Du kan fx fylde dine wraps med krammet spidskål med sesam, salatost, citronskal og -saft, soltørrede tomater, pesto og syltede rødløg - eller lige det, du har lyst til.

Du kan sagtens lave grønkålswraps med ren kikærtemel - men de bliver mindre elastiske, hvorfor vi har tilsat hvedemel i opskriften.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6101 kJ / 1458 kcal

Næringsindhold pr. 100g

621 kJ / 148 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 22 % 8 g
Kulhydrat: 49,4 % 18 g
Fedt: 28,6 % 4,8 g
https://www.arla.dk/opskrifter/gronkalswraps/