Grønkålswraps
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Grønkålswraps eller grønne madpandekager. Nemme at lave - det hele i en blender. Fyld alle ingredienser i en blender, og steg grønkålspandekagerne gyldne i lidt smør. Fyld dine grønkålswraps med lige det, du har lyst til.
Ingredienser
4 dl
Mælk
|
|
---|---|
50 g
Grønkål
|
|
4
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
125 g
Hvedemel
|
|
125 g
Kikærtemel eller majsmel
|
Smør - til stegning
|
---|
Sådan gør du
På videoen består fyldet af krammet spidskål med sesam, salatost, citronskal og -saft, soltørrede tomater, pesto og syltede rødløg. Du kan selvfølgelig fylde dem med lige det, du har lyst til, eller som du normalt fylder i Tortillawraps - fx. stegt kylling, falafler, hvidløgsfraiche, salat, grønt mv.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6032 kJ / 1442 kcal
Næringsindhold pr. 100g
647 kJ / 155 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 21,8 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 18,8 g |
Fedt: | 28,7 % | 5 g |