Grønkålswraps
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Grønkålswraps eller grønne madpandekager. Nemme at lave - det hele i en blender. Fyld alle ingredienser i en blender, og steg grønkålspandekagerne gyldne i lidt smør. Fyld dine grønkålswraps med lige det, du har lyst til.
Ingredienser
4 dl
Mælk
|
|
---|---|
100 g
Grønkål
|
|
4
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
125 g
Hvedemel
|
|
125 g
Kikærtemel eller majsmel
|
Smør - til stegning
|
---|
Sådan gør du
Du kan fx fylde dine wraps med krammet spidskål med sesam, salatost, citronskal og -saft, soltørrede tomater, pesto og syltede rødløg - eller lige det, du har lyst til.
Du kan sagtens lave grønkålswraps med ren kikærtemel - men de bliver mindre elastiske, hvorfor vi har tilsat hvedemel i opskriften.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6101 kJ / 1458 kcal
Næringsindhold pr. 100g
621 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 22 % | 8 g |
Kulhydrat: | 49,4 % | 18 g |
Fedt: | 28,6 % | 4,8 g |