Grønkålsbladene kan erstattes af spinatblade.
9073 kJ / 2168 kcal
458 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 20,8 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 31,1 % | 8,4 g |
Fedt: | 48,1 % | 5,9 g |
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Fintstrimlet rødkål
|
|
3 dl
Finthakket bredbladet persille (ca. 30 g)
|
3 dl
Mælk
|
|
---|---|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
75 g
Grønkålsblade (uden stok)
|
|
3
Æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
15 g
Smør - til stegning
|
450 g
Hytteost
|
|
---|---|
2
Avocadoer - i tynde skiver
|