Bagels skal være seje i krummen. Du kan riste dine bagels, så de bliver sprøde i skorpen.
Bagels kan fryses - lun dem inden serveringen.
7865 kJ / 1880 kcal
1038 kJ / 248 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 12,6 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 68,7 % | 42 g |
Fedt: | 18,7 % | 5,2 g |
2½ dl
Mælk (lillefingervarm)
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
1 spsk
Smagsneutral olie, fx rapsolie
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Hvedemel (ca. 7 dl)
|
Sammetpisket æg
|
---|
50 g
Revet cheddarost, lidt sesamfrø, blå birkes eller græskarkerner
|
---|