Server fx grillede grøntsager, en god salat, bagte kartofler eller brød til din steak.
Der er rigeligt med hvidløgssmør, men det er svært at lave en meget mindre portion. Opbevar i stedet resten af smørret i fryseren til næste gang, der skal grilles.
8182 kJ / 1956 kcal
1847 kJ / 442 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 9,9 % | 10,7 g |
Kulhydrat: | 1 % | 1,1 g |
Fedt: | 89,1 % | 44,5 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
4
Knuste fed hvidløg
|
|
4
Friske laurbærblade eller timiankviste
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
T-bonesteak eller højrebsfilet med ben og fedtkant (ca. 450 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|