Grillet peberfrugtsalat med escabechefløde
1 time
•
Ovnstegt bacon giver det sprøde islæt og flødedressingen er rigtig godt krydret med både citron, olivenolie, hvidløg og persille.
Ingredienser
3
Rensede røde peberfrugter i kvarte (ca. 500 g)
|
---|
600 g
Melede kartofler i stave
|
|
---|---|
600 g
Knoldselleri i stave
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
16 skiver
Bacon (ca. 250 g)
|
Escabechefløde
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Finthakkede skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
200 g
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Bagetid for kartofler og selleri:
Ca. 45 min. ved 200° - varmluft.
Bagetid for bacon:
20-25 min. ved 200° - varmluft.
Escabechefløde
Grill for peberfrugter
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9016 kJ / 2155 kcal
Næringsindhold pr. 100g
365 kJ / 87 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 14,7 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 10,9 g |
Fedt: | 34,6 % | 3,4 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.