Du kan også bruge skrællede hvide asparges, men kog dem først i ca. 1 min. inden du svøber dem i bacon og griller på samme måde som de grønne asparges.
5156 kJ / 1232 kcal
627 kJ / 150 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 16,2 % | 6 g |
Kulhydrat: | 5,5 % | 2 g |
Fedt: | 78,3 % | 13,3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
150 g
Græsk yoghurt
|
|
Groftkværnet peber
|
24
Grønne asparges (ca. 400 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Rapsolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
8 skiver
Bacon i skiver
|