Gratineret hummer med citron og hvidløg
20 min
•
&format=webp)
Hummer smager rigtig godt og skaber en skøn stemning. Prøv disse hvidløgs og citron gratinerede hummere, som både smager og syner eksklusivt. Det tager ikke lang tid at forberede hummerne, - og du kan tage kødet ud af skallerne i god tid - og så gratinere hummerne i ovnen lige inden servering - nemt og praktisk. Klassisk opskrifte med hummer, citron og hvidløg - en enkelt og meget lækker opskrift på hummer, når det bare skal være hummersmagen der er i fokus. Prøv denne velsmagende opskrift næste gang du vil forkæle dine gæster lidt ekstra.
Ingredienser
Hummer
2
Kogte hummere (ca. 1200 g)
|
---|
100 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Rasp
|
---|
Pynt
½
Citron (usprøjtet) i 4 både
|
---|
Sådan gør du
Hummer
Læs mere om hummer her.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7735 kJ / 1849 kcal
Næringsindhold pr. 100g
545 kJ / 130 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 45,2 % | 14,5 g |
Kulhydrat: | 3,9 % | 1,2 g |
Fedt: | 50,9 % | 7,5 g |
