Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
Vil du lave mange kyllingespyd på én gang, kan du stege dem på 2-3 plader i ovnen ved 200° - varmluft. De glaserede kolde kyllingespyd er gode at servere på en picnic, i madpakken eller på en buffet.
2953 kJ / 706 kcal
591 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 49,7 % | 17,2 g |
Kulhydrat: | 21 % | 7,3 g |
Fedt: | 29,3 % | 4,7 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
---|---|
2 spsk
Brun farin
|
|
1 spsk
Honning
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Tomatketchup
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
2 tsk
Æblecidereddike
|
|
1 tsk
Stødt chili
|
|
¾ tsk
Røget paprika
|
|
½ tsk
Groft salt
|
400 g
Renset kyllingefilet
|
|
---|---|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|