Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn. Kagen må gerne være en anelse underbagt, når den tages ud af ovnen.
Den oprindelige Gateau Marcel er udviklet af Michel Michaud, som sværger til at bruge usaltet smør i kagen. I Danmark har vi ikke tradition for dette, men prøv dig frem og find ud af, hvad du synes bedst om. Server fx Gateau Marcel med appelsinfileter og vaniljeis.
19293 kJ / 4611 kcal
1715 kJ / 410 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 5,3 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 35,9 % | 36,2 g |
Fedt: | 58,8 % | 27,3 g |
250 g
Smør, evt. usaltet
|
|
---|---|
250 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
9
Æggehvider (ca. 2 dl)
|
|
250 g
Sukker
|
|
7
Æggeblommer (ca. 1½ dl)
|
Citronmelisseblade
|
|
---|---|
Chokoladespåner
|