Du kan fortynde saucen med vand, hvis du synes den er for tyk.
23676 kJ / 5659 kcal
509 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,2 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 25,4 % | 7,6 g |
Fedt: | 52,7 % | 7,2 g |
Alkohol: | 0,7 % |
50 g
Smør
|
|
---|---|
1 snørret oksesteg af ca. 1¼ kg
Oksetykkam
|
|
2
Skrællede gulerødder (ca. 150 g)
|
|
2 stilke
Bladselleri (ca. 75 g)
|
|
1
Løg i grove stykker (ca. 125 g)
|
|
2 dl
Mørk øl, fx dark ale
|
|
2 dl
Vand
|
|
1
Laurbærblad
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
Kulør
|
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
4 tsk
Hvidvinseddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Røde æbler i tynde både, fx discovery (ca. 375 g)
|
|
5 stilke
Bladselleri i tynde, skrå skiver (ca. 250 g)
|
|
125 g
Skyllede blåbær
|
|
75 g
Salte cashewnødder, mandler eller peanuts
|
Blade af bladselleri
|
---|
1½ kg
Kogte kartofler
|
---|