Fyldte rødspættefileter med spraglet salat

Fyldte rødspættefileter med spraglet salat

30 min
Dejlige fyldte fiskeruller og masser af grøntsager. Det hele bundet sammen af salatosten, som giver både smag og fylde til retten.
https://www.arla.dk/opskrifter/fyldte-rodspattefileter-med-spraglet-salat/

Sådan gør du

Spraglet salat
  • Vend alle ingredienserne sammen, bortset fra salatblade og dild. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tag salaten ud og vend salatblade og dild i - lige inden serveringen. Smag til.
  • Læg rødspættefileterne på et spækbræt med med skindsiden opad. Dryp med citronsaft og drys med citronskal, salt, peber og dild. Rul fileterne stramt om fyldet fra haleenden. Stik en tandstikker gennem hver fiskerulle. Lad smørret blive gyldet i en pande. Brun de fyldte rødspættefileter ca. 1 min. - vend dem og brun i yderligere ca. 1 min. Steg dem færdige ved svag varme i ca. 3 min.
  • Server de varme fyldte rødspættefileter sammen med den spraglede salat og ristet rugbrød.
Energiindhold for hele retten:

9398 kJ / 2246 kcal

Næringsindhold pr. 100g

510 kJ / 122 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 36,2 % 10,9 g
Kulhydrat: 33,4 % 10 g
Fedt: 30,4 % 4,2 g

Ingredienser

Spraglet salat
6 Gulerødder i tynde strimler (ca. 400 g)
150 g Radiser i halve
100 g Syltede agurker i tern
200 g Salatost i tern - afdryppet
2 spsk Friskpresset citronsaft
Friskkværnet peber
100 g Babysalatblade
1 dl Dildkviste
500 g Rensede rødspættefileter
1 spsk Friskpresset citronsaft
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 dl Grofthakket frisk dild
Tandstikkere
25 g Smør
Tilbehør
300 g Ristet rugbrød