Frugt i gele
23 timer 59 min
•
Arbejdstid: 35 min
•
En af de gode gamle klassikere i dessertkøkkenet - frugt i gele! Her serveret med iskold vaniljesauce og friske bær.
Ingredienser
Frugt i gele
4 blade
Husblas
|
|
---|---|
4 dl
Beaumes de venise Muscat
|
|
200 g
Meloner i små tern
|
|
200 g
Friske bær, fx hindbær og blåbær
|
½ liter
Kold vaniljesauce
|
---|
Pynt
Friske bær
|
|
---|---|
Skovsyre
|
Sådan gør du
Frugt i gele
Ved serveringen
Opskriften kan laves med alverdens frisk frugt og bær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5955 kJ / 1423 kcal
Næringsindhold pr. 100g
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 7,3 % | 2 g |
Kulhydrat: | 40 % | 10,7 g |
Fedt: | 32,1 % | 3,9 g |
Alkohol: | 20,6 % | 2 g |