Hvis du ønsker kyllingesalaten mere spicy kan du bruge mere grøn chili (det er i de hvide vægge meget af styrken sidder) Resten af kyllingesalaten kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 3 dage. I stedet for at koge en kylling kan du stege eller koge nogle kyllingefileter.
7332 kJ / 1752 kcal
169 kJ / 40 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 27,3 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 33,3 % | 3,3 g |
Fedt: | 39,4 % | 1,8 g |
1
Kylling
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
2
Laurbærblade
|
|
2
Skyllede, upillede løg
|
|
1 spsk
Sorte peberkorn
|
|
1 spsk
Groft salt
|
1 stilk
Bladselleri med top
|
|
---|---|
1
Syrligt æble, fx pink lady
|
|
1½ tsk
Finthakket grøn chilipeber
|
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Salat, fx frisé
|
|
---|---|
8 skiver
Ristet groft flute
|
Top af bladselleri
|
---|