Anvend hindbær, brombær eller andre friske bær alt efter sæson.
Skub forsigtigt dejen ud mod siden med bagsiden af en ske, så der en lille fordybning i midten - på den måde undgår du at kagen hvælver på midten, når den er bagt.
25998 kJ / 6214 kcal
1032 kJ / 247 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6,7 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 27,6 g |
Fedt: | 47,8 % | 13,3 g |
300 g
Sukker (ca. 3½ dl)
|
|
---|---|
125 g
Blødt smør i mindre stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
4 spsk
Kakaopulver
|
|
1 tsk
Natron
|
|
2½ dl
Kærnemælk
|
|
1 spsk
Hvidvinseddike
|
2
Vaniljestænger
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
|
2½ dl
Kvark
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
100 g
Grofthakket mørk chokolade
|
500 g
Friske jordbær
|
|
---|---|
Spiselige blomster eller citronmelisseblade
|
|
Fødselsdagsflag
|