Hvis du vil have mere karamel i din is kan du tilføje 1 tsk karamel mere til fyldet. I stedet for karamelliseret mælk kan du bruge kondenseret mælk. Bring en gryde vand i kog og kog den uåbnede dåse i ca. 4 timer. Sæt dåsen til afkøling før den åbnes. Har du karamel tilovers kan du fryse det og bruge det en anden gang.
20180 kJ / 4823 kcal
1720 kJ / 411 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 6,2 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 30,6 % | 31 g |
Fedt: | 63,2 % | 29,4 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
6
Æggeblommer (ca. 6 spsk)
|
|
---|---|
150 g
Flormelis (ca. 3 dl)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1
Vaniljestang
|
100 g
Usaltede peanuts
|
|
---|---|
12 tsk
Dulce de leche
|
|
250 g
Mælkechokolade
|
12
Ispindeforme (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
12
Træispinde
|