Du skummer stegeskyen ved forsigtigt at trække en spiseske hen over overfladen på skyen. Hvis du lader stegeskyen køle lidt af, bliver det nemmere. Har du god tid og kan lade skyen blive iskold, er det endnu nemmere, fordi fedtet bliver stift.
1741 kJ / 416 kcal
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 7 % | 1,9 g |
Kulhydrat: | 15,3 % | 4,1 g |
Fedt: | 77,7 % | 9,5 g |
3 dl
Siet og skummet stegesky fra en flæskesteg
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
¼ tsk
Sukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Kulør
|